V centru Prahy: Aperitivo v zahrádce Červeného Jelena se signature drinkem Amarancio

Kdyby se vyhlásila soutěž o nejlepší zahrádku v centru Prahy, mezi žhavými adepty na vítězství by učitě nechyběla zahrádka Jelen – součást oblíbené restaurace Červený Jelen. Domácí i turisty láká ideální poloha, přívětivá atmosféra a také tradiční italské aperitivo, které tady pravidelně pořádají. Svěží drinky, DJ, přátelé, pohoda!

Aperitivo 6. 6., 27. 8. a 12. 9. bude ve znamení Red Bullu a jejich signature drinku Amarancio.

V Celnici: Aperitivo v zahrádce Červeného Jelena se signature drinkem Amarancio

Aperitivo je další z příjemných záležitostí, kterou Itálie dala světu. Aperitivo není jen obyčejné posezení u drinku. Jde o životní styl, o pauzu v uspěchaném dni, kdy se lidé setkávají u sklenky osvěžujícího drinku a drobného občerstvení.

V kuchyni Červeného Jelena, které šéfuje mistr kulinářství Marek Fichtner, pro tuto příležitost pečlivě připravují degustační prkénka plná chutných masových delikates a vybraných sýrů. K dispzici je samozřejmě také ? la carte menu. Aperitivo v zahrádce Jelen svými mixy doprovodí v pátek 6. 6. DJ Ramel, ve středu 27. 8. a v pátek 12. 9. DJ Nzym.

V Celnici: Aperitivo v zahrádce Červeného Jelena se signature drinkem Amarancio

Nabídce drinků bude dominovat signature drink Amarancio neodolatelně kombinující exotickou chuť Red Bull Tropical Edition, hořkého Campari a aromatického ginu. Každý doušek na zahrádce pod létajícím jelenem spolehlivě probudí smysly a dodá potřebnou energii.

Gurmánský tip: Svatomartinské menu Marka Fichtnera v restauraci Červený Jelen

O restauraci Červený Jelen

Restaurace Červený Jelen vznikla v roce 2019 podle projektu architekta Stanislava Fialy v prostorech bývalé Anglicko-československé banky navržené českým architektem Josefem Gočárem. Nachází se v pražské Hybernské ulici v barokním Swéerts-Sporckově paláci, jehož původním majitelem byl hrabě Špork, zakladatel českého myslivectví, řádu sv. Huberta a donátor umění. K jeho zálibě v myslivectví odkazuje nejen název restaurace, ale také sochy létajících červených jelenů z dílny českého sochaře Michala Gabriela.

Restaurace Červený Jelen propojuje krásnou gočárovskou „modernisticko-funkcionalisticko-kubistickou“ achitekturu, vřelý a pohostinný servis, kvalitní výběr nápojů a moderní pojetí gastronomie založené na citlivém mixu kvalitního grilovaného masa, zeleniny a la carte jídel od týmu pracujícího pod vedením známého šéfkuchaře Marka Fichtnera.

Zdroj foto: Červený Jelen

Související příspěvky