Léto v centru Prahy: Jedině na zahrádce v restauraci u Červeného Jelena

Červený Jelen letos opět proměnil svou zahrádku v místo, kde to žije. Jelení léto je ideální volbou pro všechny, kdo si chtějí vychutnat letní večer v centru města – s výborným jídlem, osvěžujícími drinky a pohodovou atmosférou, ale stranou městského ruchu.

Léto v centru Prahy: Jedině na zahrádce v restauraci u Červeného Jelena

Každý večer má jiný rytmus – někdy ve znamení italského aperitiva, jindy v doprovodu živé hudby, která rozezní zahrádku pod širým nebem. Zkrátka, malý festival – velké zážitky. Začíná se vždy v 17:30 hod.

Léto v centru Prahy: Jedině na zahrádce v restauraci u Červeného Jelena

Aperitivo – italský rituál, který si zamiloval celý svět. Sklenka osvěžujícího drinku, něco malého k zakousnutí a čas strávený s přáteli. V zahrádce Červeného Jelena si ho užijete naplno – s výbornými koktejly a možností ochutnat to nejlepší z kuchyně Marka Fichtnera. V nabídce je kompletní ? la carte menu, které spojuje poctivé suroviny, sezónnost a moderní pojetí české i mezinárodní gastronomie.

Léto v centru Prahy: Jedině na zahrádce v restauraci u Červeného Jelena

Aperitivo v zahrádce pod majestátním létajícím Jelenem bude 27. 8. a 12. 9. ve znamení drinku Amarancio. Kreativní variace Ginu & Tonic ovládnou podvečery 19. 6. a 4. 9. Ta pravá chvíle na koktejly s rumy Flor de Ca?a nejrůznějšího stáří nastane na aperitivu 15. 7. a 12. 8. A drinky na martini základu nabídne 31. 7. Martini Vibes.

Zatímco během aperitiva se o náležitou hudební kulisu postarají DJ Fally a DJ Nzym, LIVE MUSIC večery v zahrádce Červeného Jelena budou patřit vystoupení kapel a muzikantů: 27. 6. – Iris Kristeková & Štěpán Klouček / 23. 7. a 10. 9. – VioLin / 30. 7. – Aneta Kalertová / 6. 8. – Satellit of Joy / 20. 8. – Ibby.

O restauraci Červený Jelen

Restaurace Červený Jelen vznikla v roce 2019 podle projektu architekta Stanislava Fialy v prostorech bývalé Anglicko-československé banky navržené českým architektem Josefem Gočárem. Nachází se v pražské Hybernské ulici v barokním Swéerts-Sporckově paláci, jehož původním majitelem byl hrabě Špork, zakladatel českého myslivectví, řádu sv. Huberta a donátor umění. K jeho zálibě v myslivectví odkazuje nejen název restaurace, ale také sochy létajících červených jelenů z dílny českého sochaře Michala Gabriela.

Léto v centru Prahy: Jedině na zahrádce v restauraci u Červeného Jelena

Restaurace Červený Jelen propojuje krásnou gočárovskou „modernisticko-funkcionalisticko-kubistickou“ achitekturu, vřelý a pohostinný servis, kvalitní výběr nápojů a moderní pojetí gastronomie založené na citlivém mixu kvalitního grilovaného masa, zeleniny a la carte jídel od týmu pracujícího pod vedením známého šéfkuchaře Marka Fichtnera.

Zdroj foto: Červený Jelen

Související příspěvky